Mars session

DIT MARS TEGN - KODEN TIL EMPOWERMENT.png
DIT MARS TEGN - KODEN TIL EMPOWERMENT.png

Mars session

500.00

Mars er tegnet for vores indre kriger, for handling, seksualitet, vrede og også forbundet til det at sætte grænser. Det er Mars der hjælper os med at få vores behov opfyldt. Men det er ikke altid Mars er så nem at få til at spille med. Nogle gange er han lidt for meget på krigsstien, for aggressiv og frembrusende, og andre gange mister vi modet og kan slet ikke få handlet, sat grænser eller udtrykt vores behov, så de bliver hørt. Hvis du oplever, at dine handlinger bliver ved at spænde ben for dig, at du ikke føler du står stærkt i dig selv, eller har svært ved at udtrykke hvad du har behov for, så er denne her session noget for dig. 

Quantity:
Add To Cart

Sessionen er for dig der ønsker at blive klogere på, hvordan du anvender din energi bedst muligt, undgår at føle dig hjælpeløs, magtesløs og frustreret og i det hele taget gerne vil blive klogere på emner som vrede, seksualitet, handlekraft m.v.. Sessionen sker via Skype og tager ca. 30 min.

Bemærk sessionen er først endelig booket, når du modtager en booking bekræftelse fra mig, samt en ordrebekræftelse på gennemførelsen af købet.