Personligt mentorforløb - udannelse i dit eget horoskop

Personligt mentorforløb.png
Personligt mentorforløb.png

Personligt mentorforløb - udannelse i dit eget horoskop

33,000.00

Over 6 måneder, hvor vi hver måned mødes 6 timer, enten fordelt på 1 hel dag eller 2 halve dage, får du mulighed for, at vi sammen fordyber os i dit horoskop. Du vil gennem dit eget horoskop lære om alle planeternes udtryk og energi, alle tegnenes udtryk, hvad dynamikken er i de forskellige aspekter, og hvordan du dermed kan tolke dit eget horoskop. Uddannelsen vil være unik, det betyder, at vi dykker ned i det der interesserer dig og som du er nysgerrig på at vide mere om.

Udover kursus materiale, vil der medfølge et fødselshoroskop og al indholdet fra Dit Indre Univers onlinekursus (sammenlagt værdi minimum 5.000).

Quantity:
Add To Cart


Du vil få astrologien ind under huden ved at lære at tolke den med udgangspunkt i dine egne oplevelser. Den vil blive mere levende og mere nuanceret og langt nemmere at tillære sig på denne måde. Det her er på mange måder både en uddannelse og gendannelse af dig, og du vil blive i stand til at læse dit eget og andres horoskop

Du bliver ikke certificeret astrolog på denne uddannelse, da det kræver, viden om forskellige andre grene af astrologien, som f.eks. beregning af et horoskop, astronomi, etik, forudsigelses- og tidsfæstelses teknikker, asteroiderne, øjebliksastrologi m.v. Men du får den viden der skal til for at anvende astrologien som værktøj i dit liv og måske i andres.

Kontakt mig på pernille@astroswan.dk for at høre mere eller telefon 28569476