Personligt mentorforløb

Personligt mentorforløb.png
Personligt mentorforløb.png

Personligt mentorforløb

1,275.00

Et personligt mentor forløb er dig der ønsker sparring og støtte til den livssituation du står i og den forandringsproces du ønsker dig. Forløbet er baseret på dine behov, min erfaring som mentor, min astrologiske viden og mine clairvoyante evner. En time koster 1.295, et forløb af 5 timer koster 5.000 (hvor du sparer 1.475). Forløbet foregår hos mig på Frederiksberg eller via Skype.
Er du selvstændig, iværksætter, freelancer eller lignende henviser jeg dig til mentorforløbet, som jeg har på www.caplibra.dk

Quantity:
Add To Cart

Når vi står foran en større forandring, eller midt i et liv der pludselig viser sig at give os flere udfordringer end vi lige kan klare, har vi behov for støtte. Vi har behov for at blive set og vi har behov for at blive lyttet til. For når det sker bliver vi meget bedre til at lytte til os selv, hvor alle svarene bor. Min opgave i et mentor forløb er netop dette, at støtte, at lytte og at se dig, med det primære mål, at du kan se dig selv, lytte til dig selv og finde din egen stærke stemme, der godt ved, hvad du skal gøre. Så du fremadrettet får redskaberne til at kunne håndtere, når det blæser i livet og finde svarene i dig selv. Hvis det er noget for dig, så skriv til mig, så vi kan aftale nærmere om forløb m.v.